Workshop i Rytmisk indsmøring – let terapeutisk berøring

Workshop i Rytmisk indsmøring – let terapeutisk berøring

Rytmisk indsmøring er en blid massageform, der bruges både til voksne og børn. Den lette terapeutiske berøring medvirker til, at man mærker sin krop og dens grænser og den virker tillige harmoniserende og livgivende. Du får i denne workshop kendskab til Rytmisk indsmøring og dens anvendelsesmuligheder. Vi arbejder med grundlæggende berøringskvaliteter og enkle indsmøringer af ryg, fod, hånd og arm.

Deltagerne øver ved at give og modtage indsmøring til hinanden samt observere hinandens teknikker. På den måde fordyber vi det kvalitative.

Dato: Fredag d.16. september kl. 16-20 &  lørdag d. 17. september kl. 10-15

Sted: Helsecenter Marjatta, terapisalen, Strandvejen 11, 4733 Tappernøje

Ved spørgsmål og tilmelding kontakt; vibea@marjatta.dk eller mob 21169798

Pris: 950 kr. inkl. forplejning

Underviser: Vibeke Illemann Andersen. Vibeke er sygeplejerske og sundhedsfaglig konsulent på Marjatta. hun har 25 års erfaring med antroposofisk medicin og videreuddannelse i Rytmisk indsmøring og kropsbehandlinger. Videreuddannelse i vejledningssamtaler der bygger på gestaltterapeutiske principper.  Flere års erfaring bl.a. fra Norge i arbejdet med voksne mennesker med udviklinghæmninger, samt undervisning, vejledning og coaching af medarbejdere ud fra sundhedsfremmende perspektiver.

Der er mulighed for at booke værelse til overnatning, kontakt; uddannelse@marjatta.dk

Tilmelding