Info til nye studerende

For at ansøge om studieplads bedes du skrive en ansøgning til Uddannelsescenteret mail: uddannelse@marjatta.dk Her beskriver du din praksiserfaring, uddannelse og motivation for at blive socialpædagog. Derefter kontakter vi dig og aftaler tid for en personlig optagelsessamtale.

Uddannelsen starter op sidst i august hvert år. Undervisningen er på 8 undervisningsuger som er jævnt fordelt på hele studieåret. Uddannelsen varer 4 år, hvorefter du er uddannet socialpædagog. Uddannelsen er godkendt af SL. Pædagoguddannelsen på deltid er en form for praksisbaseret uddannelse, hvor dit ansættelsessted samtidigt er dit praktiksted. Du søger din arbejdsgiver om tilladelse til at tage uddannelsen. Det betyder, at du får løn under uddannelsen og uddannelsen er derfor ikke SU-berettiget, da du er ansat under hele forløbet.

Deltagerbetaling for studieåret 2022-2023

Kursusafgiften er fastsat til kr. 19.400 pr. år, eksklusiv forplejning og logi. For nærmere informationer venligst kontakt uddannelse@marjatta.dk

Forplejning: Som studerende har man mulighed for at lave en fast aftale i forhold til forplejning, der inkluderer formiddagskaffe/te,  samt eftermiddagskaffe/te og kage, hvor det hele er økologisk/biodynamisk. Yderligere er det muligt at lave en fast frokostaftale, hvor køkkenet så langt det er muligt, tager hensyn til tilpasset kost. Maden bliver fremstillet i Caféen i Kulturhuset. Caféen er et serviceværksted for Marjattas beboere, der fremstiller biodynamisk og økologisk mad af lokale råvarer af bedste kvalitet.

Logi: Som studerende kan du indgå aftale om overnatning på Bredeshave i Baggehuset. Venligst kontakt uddannelse@marjatta.dk for nærmere informationer.