Ledernes Dag med Karsten Mellon

Ledernes dag er en dag for ledere og for andre, der kunne ønske sig at blive ledere

Karsten Mellon kommer og indfører os i hvordan vi leder med mod, ydmyghed og kærlig væremåde. Vi arbejder med alle tre begreber set i lyset af vores egen ledelsespraksis.

Karsten Mellon er en anerkendt foredragsholder. Ekspert i ledelse og organisationsudvikling. Han er forskeruddannet, ph.d., cand.mag., master i organisationspsykologi, diplom i ledelse. Karsten Mellon leverer tankevækkende og inspirerende foredrag om ledelse, indenfor en lang række temaer. Det handler både om mod, ydmyghed, psykologisk tryghed og ledelse, pissedårlig ledelse, psykodynamisk ledelse og organisationsudvikling. Men det kan også være workshop med forskellige teoretiske og metodiske tilgange.

Han er forfatter til flere bøger, herunder ”Ydmyghed i ledelse”, der modtog en flot anmeldelse med 5 stjerne i Jyllands-Posten, Erhverv.  Han har været med til at skrive “Pissedårlig ledelse”, der er rost for sin alternative tilgang. Karstens artikel om pissedårlig ledelse blev årets mest læste tekst hos Lederweb.dk i 2021, med mere end 20.000 læsere.

Karsten Mellon har optrådt på talrige konferencer og seminarer. Hans foredrag giver indsigt og redskaber til at styrke ledelse. Han er en passioneret foredragsholder, der kan styrke dit lederskab og hjælpe med at skabe forbedringer i både mindre og større organisationer.

Dato: 30. november 2023

Tid: 9:00-14:00

Målgruppe: Alle interesserede

Sted: Skolehjemmets Sal

Pris: 1.100,- inkl. forplejning

 

Tilmelding