Madkultur i øjenhøjde

Madkultur i øjnehøjde – lær selv at sanse madens kvalitet

Madkultur er når fødevarekvalitet og tilberedning går op i en højere enhed.
I dette kursus vil vi fokusere på smag, sanselighed og hvordan tilberedning af gode, biodynamiske råvarer kan have positiv indflydelse på sundhed og livskvalitet.
Vi vil arbejde med ‘krops-smagning’, guidet af den biodynamiske forsker Jens-Otto Andersen, kendt fra bogen ‘Vitalitet – fra muld til mave’, samt Marjattas biodynamiske gartner Sjak Boot. Mesterkok og leder af Bredeshave værksteder Maja Bech introducerer jer for fermentering, krydderurter og madlavningens praktiske sider. Lisbet Kolmos læge v. Helsecenter Marjatta vil supplere med medicinske og terapeutiske perspektiver på ernæring.

Dato:
4. og 5. april 2019

Målgruppe:
Alle interesserede

Sted:
Marjatta Bredeshave

Tid:
kl. 9.00 – 15.00

Pris:
2400 kr. inkl. forplejning

Kursusansvarlig:
Terje Erlandsen

Kursusholdere:
Jens Otto Andersen, Maja Bech, Sjak Boot, Lisbet Kolmos.

Tilmelding