Helsepædagogik

Helsepædagogisk kursus – det sårbare og sensitive menneske.

Hvordan kan vi forstå det sårbare udviklingshæmmede menneske som let sanseovervældes? Disse mennesker lever ofte i omverdens stemninger, som var det deres egne.
Ekkehard Fiedler, erfaren Helsepædagog og mangeårig underviser i Helsepædagogisk kursus, vil på de 2 kursusdage, ud fra en helsepædagogisk betragtning, arbejde med temaet. Igennem de to dage for du rekdskaber og en forståelse af de fænomener der ofte kan udfordre os i vores daglige pædagogiske virke.
Tag gerne dine egne erfaringer og eksempler med fra hverdagen, så de kan indgå som relevant og praksisnært materiale. I løbet af eftermiddagene vil der være forskellige workshops.

Ved tilmelding skal du vælge workshop ud fra 1. prioritet og 2. prioritet.

  1. Oplevelsespædagogik.  Betydningen af den daglige gåtur og aktiviteter i naturen. Undervisere: Birte Kjær og Lee Page.
  2. Fortælling.  Hvordan skabes i hverdagen små fortællinger, som på en indirekte måde inddrager den enkelte og dermed kan understøtte det Helsepædagogiske arbejde. Underviser: Storyteller Ninna Frank.
  3. Formtegning og maling.  Hvordan kan jeg arbejde med bevidste formelementer for at holde den enkelte indirekte på plads og understøtte det Helsepædagogiske arbejde. Underviser: Maria Fribert.
  4. Eurytmi.  Kom igennem eurytmien til en indre oplevelse af at leve så langt ude i periferien og igennem øvelser mærker formens kraft. Underviser Charlotte Krantz

Dato:
d. 24 og d. 25. april 2019

Målgruppe:
Helsepædagoger, pædagoger og andre
interesserede med pædagogisk erfaring

Sted:
Marjatta Bredeshave

Tid:
kl. 9.00-16.00

Pris:
2.700 kr. inkl. forplejning

Kursusansvarlig:
Tine Bay Sørensen

Ekstern foredragsholder:
Ekkehard Fiedler

 

Tilmelding