Corona retningslinjer

Update 25. november 2021

Som I sikkert har hørt i dagspressen stiger Corona-smitten i Danmark.

I midten i november blev der indført krav om Coronapas for besøgende på bl.a. sociale tilbud. Kravet gælder dog ikke for nære pårørende mv.

Regeringen har endvidere vedtaget en række nye restriktioner i forbindelse med Coronasmitte, der også påvirker dig som studerende på Uddannelsescenter Marjatta.

Følgende Corona-restriktioner gælder ved fysisk fremmøde til kurser og uddannelse: 

I skal derfor fremvise et gyldigt Coronapas fra mandag d. 29. november 2021

Et Coronapas dokumenterer, at du er vaccineret, tidligere smittet eller testet negativ.

  • Et negativt PCR-test er gyldigt i 72 timer.
  • Et negativ lyn-test er gyldigt i 48 timer.

Så det gælder, hvis du ikke er vaccineret, at du må huske at lade dig teste i løbet af undervisningsugen. Og, hvis du føler dig syg og/eller har symptomer på Corona, er det også vigtigt du lader dig teste, hvad enten du er vaccineret eller ej.

 

 

Update 9. august 2021

Opfordring vedr. Corona fra myndighederne: Studerende på videregående uddannelser er tilbage til en normal hverdag, Det betyder, at sundhedsmyndighedernes anbefalinger efter udfasning af restriktioner mv. begrænser sig til generelle råd om smitteforebyggelse, herunder fokus på test og isolation ved symptomer, udluftning og hygiejne. Der er ikke længere krav om at kunne fremvise en negativ coronatest.

Dog opfordres personale, elever og besøgende kraftigt, frem til den 1. oktober 2021, til at blive testet to gange ugentligt. Opfordringen gælder ikke, hvis du har opnået beskyttelse fra første vaccinationsstik, er færdigvaccineret eller er tidligere smittet (dvs. opfylder betingelserne for coronapas på baggrund af vaccination og tidligere smitte).

Læs mere her: Udfasning af restriktioner på de videregående uddannelser

 

 

Update 28. april 2021

Fra 1. maj åbner vi igen op til fysisk fremmøde på kurser og uddannelser. 

Følgende Corona-restriktioner kommer til at gælder ved fysisk fremmøde til kurser og uddannelse:

  • Brug af mundbind på alle offentlige indendørs arealer.
  • Fremvisning af Corona-pas/negativt testsvar der ikke er ældre end 72 timer.
  • Hånd-hygiejne og afstand.

 

 

Update 8.april 2021

Fra 1. maj åbner vi igen op til fysisk fremmøde på kurser og uddannelser. Vi glæder os virkelig meget til at se jer og til at det summer igen af liv på matriklen.

Deltidsuddannelsen i pædagogik: 3. og 4. årgang: Undervisning i blok 7, uge 18 møder derfor fysisk op til en reduceret uge mandag – fredag. alle  studerende får direkte besked fra deres årgangsansvarlig.

 

 

Update 26. marts 2021

Information om undervisning i april 2021

Grundet Corona restriktioner, har uddannelsescenter Marjatta lukket for fysisk fremmøde.

Opkvalificering i Steinerpædagogik 2021-2022 i Århus. Studiestart (modul 1) er blevet udskudt til uge 21 (27.-29. maj). Alle tilmeldte har fået direkte besked herom.

Deltidsuddannelsen i pædagogik: 1. og 2. årgang: Undervisning i blok 7, uge 16 bliver omlagt til virtuel undervisning. alle studerende får direkte besked fra deres årgangsansvarlig.

Deltidsuddannelsen i pædagogik: 5. årgang: Vi undersøger muligheden for at kombinere virtuel og fysisk undervisning i blok 6, uge 17 til evt. 2 dage dage virtuelt 2 dage med fysisk tilstedeværelse. Jeres årgangsansvarlig holder jer orienteret.

 

Update 11. februar 2021

Opkvalificering i Steinerpædagogik på Marjatta 2021-2022 Studiestart er blevet udskudt til 25. maj 2021. Alle tilmeldte har fået direkte besked herom.

 

Update 5. februar 2021

Information om undervisning i marts 2021

Grundet Corona restriktioner, har Uddannelsescenter Marjatta lukket for fysisk fremmøde.

Alle kurser frem til 9. april er udsæt på ubestemt tid. Er du tilmeldt et kursus der skulle finde sted i perioden 1. marts  – 9. april,  så modtager du mail herom.

Deltidsuddannelsen i pædagogik 1.-5. årgang:  Undervisning på pædagoguddannelsen bliver  i perioden fra 1. marts – 6. april omlagt til virtual undervisning. Alle hold får information på mail fra årgangsansvarlige.

Opkvalificering i Steinerpædagogik 2021-2022 i Århus. Studiestart er blevet udskudt til uge 16. Alle tilmeldte har fået direkte besked herom.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os: uddannelse@marjatta.dk

 

Update 22. januar 2021

Information om undervisning i januar og  februar 2021 

Grundet Corona restriktioner, har Uddannelsescenter Marjatta lukket for fysisk fremmøde. Alle kurser er blevet udsat på ubestemt tid og al undervisning på pædagoguddannelsen og opkvalificering i Steinerpædagogik er blevet omlagt til virtual undervisning.

Undervisning på deltidsuddannelsen i pædagogik 1.-4. årgang samt 5. årgang:

Alle studerende får direkte information fra deres årgangsansvarlige. Blok 5 for alle årgange er omlagt til 2 dages virtuel undervisning.

Undervisning på Opkvalificering i Steinerpædagogik (2020-2021):

Desværre er vi nødt til at meddele at undervisning på det sidste modul (uge 6) ikke kan indebære fysisk fremmøde. Undervisningen vil derfor finde sted virtuelt. holdet får direkte besked fra deres årgangsansvarlige.

Studiestart 2021: Vi har planlagt studiestart for 2 opkvalificeringshold:

Opkvalificering i Steinerpædagogik 2021-2022 på Marjatta i uge 4. Vi har besluttet, pga. restriktionerne, at udskyde studiestart til uge 10. Alle studerende har fået direkte besked herom.

Opkvalificering i Steinerpædagogik 2021-2022 i Århus i uge 8. Vi kontakter alle deltagere så snart vi har fået afklaret om det bliver muligt at mødes fysisk på det planlagte tidspunkt.

Kurser:

Er du tilmeldt et kursus der skulle finde sted i januar og februar, så skulle du gerne have fået besked herom. Eksamener på modul 1 LA2 afholdes fysisk efter planen. Alle deltagere har fået tilsendt information.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os: uddannelse@marjatta.dk